Tortillapitsa kanafilee hakklihaga

Kiire, lihtne, valgurikas ja tervislik alternatiiv tavalisele pitsale!

Koostisosad:
1 suur täistera* tortillaleht või kolm väikest
120g Fitness kanafilee hakkliha
30g traditsioonilist salaamit
30g marineeritud kurki
20g (umbes 2 spl) tomatipastat (nt. Pomi)
30g Lahjat Eesti juustu
maitseained (sool, pipar, paprika- ja küüslaugu pulber)

Valmistamine:
Eelkuumuta ahi koos ahjuplaadiga  160-180 kraadini (pitsa tuleb tõsta kuumale ahjuplaadile, siis jääb põhi krõbedam). Pruunista pannil hakkliha ja lisa maitseained.  
Aseta ettevaatlikult küpsetuspaberiga kaetud soojale ahjuplaadile tortilla, määri sellele õhuke kiht tomatipastat ning tõsta hakklihasegu tortillale. Lisa veel õhukesed salaamiviilud, tükeldatud marineeritud kurk ja riivitud või väikesteks ribadeks lõigatud juust. Pane ahju ja küpseta maksimaalselt 10 minutit või kuni juust on sulanud ja kauni kuldpruuni värvusega. Jälgi seda, et juust sulaks ja et tortilla väga krõbedaks, kuivaks ja tumedaks ei tõmbuks. 

* Toiteväärtus sõltub sellest, mis koostisosi kasutad. 1 suure täistera tortillaga pitsa sisaldab ca. 483 kcal, 20 g rasva, 28 g süsivesikuid nendest 3 g kiudaineid ja 4 g suhkrut ning 46 g valku.

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.