Krevetiampsud

Kerge, valgu- ja kiudaineterikas vahepala või eelroog, mis valmis kiirelt ja lihtsalt aga jätab mulje nagu oleksid palju vaeva näinud.

Sul läheb vaja näiteks:

  • 9 suurt krevetti
  • 70 g avokaadot
  • 9 paksemat kurgiviilu
  • 10 g õli, milles küpsetada krevetid.

Maistestamiseks sidrunipipart, soola ja küüslaaugupulbrit. Kaunistamiseks seesamiseemeid ca 3 g. 

Valmistamine: kuumuta pannil õli ja prae selles krevette 3-5 minutit, maitsesta vastavalt soovile. Mina kasutasin cayenne, küüslauku ja soola. Seejärel suru avokaado kahvliga ühtlaseks massiks ja maitsesta segu küüslaugu, sidrunipipra ja soolaga.

Nüüd ei jää muud kui lõika kurgist paksemad viilud, pane neile lusikaga avokaadosegu ja kõige peale lisa krevetid, kaunista seesamiseemnetega.

*Avokaados on 100 g ca 7g kiudaineid. 

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga