Tiigerkreveti pasta šampinjonide ja kirsstomatitega

Teiseks 15 minuti toiduks pakun Sulle ühe jälle pasta idee. Kui teed rohkem, kui ühele siis lihtsalt korruta kogused vastavalt sööjate arvule. 

Pasta jaoks läheb Sul vaja:

  • 70 g endale sobivat pastat, mina kasutasin kikerhernejahust* valmistatud pastat 
  • 100 g tiigerkrevette (kui ei ole siis kasuta krevettide asemel näiteks kanafileed)
  • 50 g šampinjone
  • 100 g kirsstomateid
  • 50 g tomatipastat
  • maitsestamiseks soola, pipart, küüslauku ja parmesani (viimast juhul, kui on)

Valmistamine:  Keeda pasta soolaga maitsestatud vees.  Samal ajal kuumuta pannil väheses õlis šampinjonid ja krevetid kuniks krevetid tõmbuvad roosaks.  Seejärel lisa tükeldatud tomatid ja tomatipasta, kuumuta veel mõned minutid. Lõpuks lisa keedetud pasta ja sega kõik omavahel kokku. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri parmesaniga. Soovitan toored tomatid lisada vahetult enne, kui hakkad serveerima. 

*Kikerhernejahust pasta on gluteenivaba ja lisaks sellele ka valgu- ja kiudainerikas. 

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga