Leivakate tuunikalast

Sobib hästi vahepalaks, hommiksöögiks ja miks mitte ka külalistele pakkumiseks suupistevaagnal.  

Sul läheb vaja:

  • 1 tuunikalakonserv, soovitavalt vees (vähesoolane)
  • 50 g marineeritud kurki
  • 50 g keedetud punapeeti
  • 100 g maitsestamata jogurtit või kodujuustu
  • näpuotsaga soola, mina kasutan Cayenne pipart 
  • serveerimiseks  seesamiseemneid

Valmistamine: Nõruta tuunikala. Tükelda peet ja kurk. Pane tuunikala, peet, kurk kaussi ja lisa jogurt või kodujuust ning sega ühtlaseks. Serveeri täistera rukkileival või näiteks tatragaletil. 

Nagu ikka koguseid saad kohandada vastavalt oma isule või sööjate arvule. 

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga