Eksootiline kalasupp kookospiimaga

Ma ei tea kuidas Sinuga on aga ühest kiirest, lihtsast ja kreemjast kookosesupist ei ütle ma kunagi ära. Eriti, kui see sisaldab hõrkjat forelli ja minu lemmikuid hiidkrevette. Sellele 15 – 20 minutiga valmivale supile annab eskootilise hõngu roheline karripasta, mis on maitselt mahedam ja vähem tuline kui punane.

Sul läheb vaja:

  • 500 g forellifileed (või lõhe)
  • 150 g hiidkrevette (kui neid ei pane on supp sama hea)
  • 0.5 l kalapuljongit või vett
  • 1 keskmist porgandit
  • 1 suuremat juppi porrut
  • 2 suuremat kartulit
  • 1 väiksemat punast paprikat
  • 1,5 tl rohelist karripastat
  • 1 suurem küüs küüslauku
  • 1 purk kookospiima (400ml)
  • Maitsetastamiseks: soola, pipart, sidrunipipart ja kui on, siis soovikorral lisada serveerimisel korianderit või peterselli

Valmistamine:

Pane vesi keema ja lisa vette üks puljongikuubik, seejärel lisa keevasse vette peeneks hakitus kartul, porgand ja lase 3 minutit keeda. Haki paprika ja porru ning lisa tükid supipotti ning lase veel ca 3 minutit supil podiseda. Lisa hakitud küüslauk, roheline karripasta ja sega. Nüüd on aeg lisada kooskospiim, kuubikuteks tükeldatud forellifilee ja krevetid. Lase supp keema ja keera kuumus maha ning lase segul auruda. Maitsesta supp ja serveeri maitserohelisega. Head isu!

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.