Krõbe rukkipala avokaado, tomati ja india pähklitega

Kiire, lihtne vahepala või miks mitte ka kergem hommikusöögi lisa näiteks muna kõrvale. 

Sul läheb vaja:

  • 2 viilu Leiburi õhukest ja hõrku rukkipala või muud endale sobivat palaleiba. 
  • 60 g avokaadot
  • 4-6 kirsstomatit
  • 10 g india pähkleid
  • 3 g BON maitsepärmi 
  • sõrmeotsaga soola, küüslaugu pulbrit, pipart ja soovikorral ka musti seesamiseemneid

Purusta avokaado ja määri see soovikorral õrnalt röstitud rukkipalale. Lisa tükeldatud kirsstomat, india pähklid ja maitsesta soola, pipra, maistepärmi, küüslaugu pulbri ja seesamiseemnetega. 

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga