Särtsakas ja kevadiselt värske lõuna – ja/või õhtusöök.
Sul läheb vaja:
- 150 g keedetud jasmiiniriisi
- 125 g ahjus küpsetatud forelli
Salsa jaoks:
- 1 mango
- 1 avokaado
- 1 punane paprika
- 0,5 laimi
- peotäis rohelist sibulat
- soola, Cayenne pipart
Keeda riis vastavalt pakil olevale juhendile, mina keetsin 11 minutit. Küpseta forell 175 kraadi juures kuni 17 minutit. Mina maitsestasin forelli avokaadoõli, vürstika paprikapulbri, soola ja sidrunipipraga. Salsa jaoks tükelda kooritud mango, avokaado, roheline sibul ja paprika, lisa poole laimi mahl. Kõige lõpuks maitsesta soola ja cayenne pipraga ning sega läbi. Serveeri jasmiiniriisi ja forelliga.
NB! Kui Sulle maitseb lõhe rohkem siis kasuta seda. Salsa on parim kohe süües!