Kes ma olen?

Minu nimi on Kristiina ja mul on rõõm tervitada Sind oma kodulehel!  Olen kirglik trennientusiastist toitumisnõustaja, kelle silm läheb särama, kui teemaks on tervislikud eluviisid, toitumine, trenn või mõttemustrite muutmine. Olen rohkem kui kümme aastat uurinud omal käel toitumise põhitõdesid, kuidas toit mõjutab meid tervikuna, milline mõju on toidul meie treeningutele, unele ja psüühikale. 

Soulful sündiski soovist jagada Sulle teadmisi tervislikust toitumisest ja motiveerida Sind mõtlema teisiti kui kuuled sõna “dieet”.  Minu eesmärgiks toitumisnõustajana on aidata Sul luua elukestvaid tervislikke toitumisharjumusi. Leian, et teadlik ja tervislik toitumine aitab säilitada ja parandada elukvaliteeti. See on suurepärane viis iseenda eest hoolitseda, ennetada haiguste tekkimist, panustada oma tervisesse ja toetada oma treeninguid. 

Olen omandanud rakendusliku kõrghariduse ettevõtte juhtimise alal ja 2019 aasta kevadel lõpetasin Tallinna Tehnika Ülikooli magistriõppe turunduse juhtimise alal. 2020 aastal lõpetasin toitumisnõustaja väljaõppe Rahvatervise Akadeemias, täiendan end pidevalt erialastel kursustel ja hetkel jätkan toitumisterapeudi õppes.

Võta julgelt ühendust kui soovid toituda teadlikult, täisväärtuslikult, tasakaalustatult ja luua omale paremaid, tervist toetavad ja elukestvaid toitumisharjumusi. Langetada püsivalt ja tervislikult kaalu või hinnata oma hetke toitumist. Soovi korral on minu kaudu võimalik teha ka toidutalumatuse teste. Olen valmis rääkima koolis või ettevõtetes tervislikust toidust ja toitumisest ning viima läbi toitumiskoolitusi ja -loenguid.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga