Warning: Undefined array key "options" in /data01/virt88894/domeenid/www.soulful.ee/htdocs/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 102
Kes ma olen? - Soulful

Kes ma olen?

Minu nimi on Kristiina ja mul on rõõm tervitada Sind oma kodulehel!  Olen trennientusiastist toitumisnõustaja ja toitumisterapeut, kelle jaoks teemad nagu tervislikud eluviisid, toitumine, trenn ja mõttemustrite muutmine on väga olulised ja saatnud mind suure osa minu täiskasvanu elust. Olen rohkem, kui kümme aastat uurinud omal käel toitumise põhitõdesid, kuidas toit mõjutab meid tervikuna, milline mõju on toidul meie treeningutele, unele ja psüühikale. Tegutsen toitumisnõustajana alates 2020 aasta suvest. Toitumisnõustaja pädevuse sain 2020 aastal Rahvatervise Akadeemias, kus 2023 aastal sain ka Toitumisterapeudi pädevuse. Kuna usun elukestvasse õppesse, siis täiendan end ka pidevalt erialastel kursustel.

Soulful sündiski soovist jagada Sulle teadmisi tervislikust toitumisest ja motiveerida Sind mõtlema teisiti kui kuuled sõna “dieet”.  Minu eesmärgiks toitumisnõustajana on aidata Sul luua elukestvaid tervislikke toitumisharjumusi. Leian, et teadlik ja tervislik toitumine aitab säilitada ja parandada elukvaliteeti. See on suurepärane viis iseenda eest hoolitseda, ennetada haiguste tekkimist, panustada oma tervisesse ja toetada oma treeninguid. 

Võta julgelt ühendust, kui soovid toituda teadlikult, täisväärtuslikult, tasakaalustatult ja luua omale paremaid, tervist toetavad ja elukestvaid toitumisharjumusi. Langetada püsivalt ja tervislikult kaalu või hinnata oma hetke toitumist. Soovi korral on minu kaudu võimalik teha ka toidutalumatuse teste. Jagan rõõmuga oma teadmisi koolides, lasteaedades ja ettevõtetes. Võta julgelt ühendust!

NB! Kui Sa juba siia sattusid, siis vaata üle ka retseptid ja tutvu teiste blogi postitustega! 😊

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga